tisdag 10 april 2012

Boktjuven har också en tävling!Boktjuven har också en tävling på sin blogg där man kan vinna en valfri bok! Klicka här för att komma till tävlingen!
Själv är jag också med och tävlar.

3 kommentarer:

 1. Gått med i tävlingen - check!

  Jag anade att självförtroendet skulle växa sig stort hos dig. :') Vad gör man inte för litterära vänner?

  Skriv ett mejl till Norstedts om Nattens cirkus! Eller gå med i Bokgläntans tävling. ;-) Då gör det ju liksom inget om du inte har tid att läsa den.
  Cirque du Freak. Det ringer en klocka i huvudet, men kan inte riktigt precisera den. Ska kolla. (Återkommer om en minut.) ... Jaha, det var en falskringning i huvudet. Men jag har väl nog hört talas om den. Nåja. Minnet är inte vad den än gång var.

  Savannenes Vante - vilket oerhört charmigt namn. Är precis lagom långsökt för min smak (och då är jag mästarinnan av långsökthet). :-)

  Då behöver vi inte diskutera det mer! Hurra för ökad statistik liksom.

  Nej, det finns ingen som helst chans att jag förlåter dig för dina korta och opersonliga svar. Näver äver bäver.
  ... Ja, ibland kan jag vara rätt drama-queenlik. Klart jag förlåter dig!

  Älskar att du lägger ner tid på bloggdesignen och prackar på mig dem. Känner mig omtyckt, haha. Låter lite som jag på vissa plan! Fast jag håller mig mer till mig själv. ;-)

  Jag vet! Jag har liksom inget liv ibland och kan sitta och kommentera andras bok-, tvserie- och filmsmaker - och liv - i evigheter!
  Skyll på åldern bara, va. Bara för att du fortfarande är tonår kommer du inte undan med det! Okej, visserligen är jag fortfarande också tonår - men bara i några månader till! Tills dess får du eventuellt vara min skyddsling, och eventuellt få ärva böcker av mig om du någonsin är på besök i Skåneland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Savannens Vante*

   Jag sa ju att jag (ofta) tänker snabbare än jag skriver.

   Radera
 2. Du med dina soulmates - hur många har du för tillfället?! Fast! Jag lånade (lite synd på boken jag har i hyllan) Genom dina ögon på engelska på biblioteket idag. Så den ska jag läsa, hoho. Förberedelser inför filmen nästa år!
  Alltså. Kapitulera omedelbart eller dö var.. för mig "pinsam" att läsa. Tycker helt enkelt inte om poetiskt skönlitterärt skrivna böcker? Gillar inte blandningen, och rynkar näsan åt det. Sedan klarade jag inte av språket - för slang:aktigt (med alla de engelskinslängda meningarna) och det är så inte min smak och har aldrig tilltalat mig. Kan du försöka att förstå?
  Okej. Att du inte har sett Härskarringentrilogin på åtminstone FILM är för mig oförståeligt. Verkligen. VERKLIGEN. Shame on you!
  Den vita katten skippar jag helt. Tyvärr, det spelar ingen roll för hur mycket du än argumenterar för den. Nej. Det är större chans att jag läser Beastly. Och den chansen är ganska trådsmal.
  Gillar dock att du älskar Splitter! Ska söka upp den på biblioteket när jag inte har femton olästa böcker i högen som kommer därifrån..
  I väntan på liv är nog ganska dryg, om jag minns den rätt, så jag hade nog lagt den i "senare högen" om jag hade varit du. Dock tyckte f.d. bokhoran Helena om den mycket, så vem vet? Handlar tydligen om 16-åriga Marta som aldrig tidigare haft en vän och bara sitter hemma. När hon får en vän, som hon tycker om, inser hon att hon känner mer för kompisen än bara vänskapskänslor, nämligen att hon är kär i henne. Homosexualitetsdebut med andra ord! (Blev plötsligt osäker på om jag läst den..)
  Lär skippa Erebos med med andra ord. Och Mercy Falls vargar. Och PPL. Och De utvalda. Och Sex and the city. Och Testamentet. Och Om jag stannar (fastän jag såg den engelska versionen på biblioteket idag). Och ungefär alla andra du försöker pracka på mig att läsa. Himlen börjar här villvillvilljagdockläsa!
  Lite halvgäsp på Cirkeln. Det som stör mig på är inte själva boken, för den är helt okej, utan att alla andra verkar ge den högre betyg med motiveringen att den är svensk - vad ska det spela för någon roll?
  För övrigt tycker jag att du borde läsa Jane Eyre, en väldigt fin klassiker, ah. Och jag läser också fortfarande barnböcker. Det är fina grejer, det där! :-D Instämmer väl med att man aldrig är för ung för en bok, men det ingår så många faktorer i varför en bok inte är omtyckt hos vissa att jag menar att det är därför som jag inte längre läser vissa ungdomsböcker.
  Vargbröder kommer jag, om jag känner mig själv bäst (vilket jag gör), inte läsa. Även om jag lovar att läsa serien kommer jag inte läsa den. Går liksom inte! Isåfall måste jag läsa en superduperotänktbartfantastisktbra bokrecension om den.

  Sådär ja. Hoppas sömnen var god trots de få timmarna! Och att skolan var lärorik? :-)

  SvaraRadera