lördag 16 juni 2012

Längtar!

Snart är det dags, The perks of being a wallflower ska komma ut! (September) Jag hade inte ens hört talas om den förrän några dagar sedan men jag var fast direkt när jag hade tittat på trailern. Man kan liksom redan nu se hur bra den kommer bli. En sak till som är värd att ta upp är de tre kända skådespelarna som ska vara med i filmen nämligen Logan Lerman (Percy Jackson) Nina Dibrev (The Vampire Diaries) och... Emma Watson (Harry Potter)! Ska bli superkul att se dom alla i den här filmen.

Också får vi ju inte glömma att filmen faktiskt är baserad på en bok. Jag började läsa den igår och jag kan säga redan nu, efter cirka 40 sidor att det här kommer vara en bok som jag älskar. Den är så mysig!
5 kommentarer:

 1. Det verkar verkligen som att filmen kommer att vara jättebra!

  Svar: Jag var rätt sent ute förra året och fuskade lite då... ;)Men lyckades få tag på första delen i Vargbröder (som jag inte har läst än, men ska)!
  Fast det här året går det bättre! (Dels för att jag startade tidigare och dels för att jag läser mer nu än jag gjorde förra året)

  SvaraRadera
 2. Hej! Nu har jag gjort mitt första inlägg på min nya bokblogg: http://bookfinger.blogspot.se/
  Hoppas att du tittar in på den :-)

  SvaraRadera
 3. Det verkar verkligen vara en jättebra film!
  Jag har inte läst boken, men jag tror att jag måste göra det :)

  SvaraRadera
 4. Filmen verkar vara jätte bra.
  Ps. Vad heter boken?

  SvaraRadera
 5. Längtar jättemycket tills den filmen kommer ut :) Har inte läst boken än, men har beställt den så kommer förhoppningsvis läsa den snart :)

  Sv: Okej, kan jag väl göra :)

  SvaraRadera