tisdag 25 september 2012

En lättläst skräckis...

När Tilda åker till sin morfar på semester i Sverige är det inte mycket som förändrats.
Men det faktum att den förut så överbefolkade stranden är helt öde, skogens viskningar och den öde ön som blivit allt mörkare skrämmer Tilda.
Så när hon en dag simmar till ön av misstag har hon inget annat val än att börja utforska den men ju längre in hon kommer på ön desto mörkare blir det, vad är det egentligen för ont som gömmer sig och har det något  att göra med Tildas försvunna mormor..?

Jag väntar under mossan börjar väldigt fort, vilket både kan ses som både positivt och negativt. För mig var det mest positivt för jag kände för en lättläst bok just då men när jag väl kom längre in i boken hade jag gärna velat att den förlängdes lite. Där det var som mest spännande tycktes orden kortas ner ytterligare och jag kom alldeles för snabbt till sista sidan.

Tyckte  väldigt mycket om inslagen av övernaturligt och kärlek, det gjorde bara boken ännu mer spännande men som sagt, hade den varit längre så hade den varit helt perfekt.

4 kommentarer:

  1. Jag funderar på att köpa den här boken på bokmässan, men det står mellan den här och Namnsdagsflickan. Vilken tror du är mest värd att köpa?

    SvaraRadera
  2. Vill så gärna läsa den här! :)

    SvaraRadera
  3. Såg den på skolbiblioteket och fick nu lust att läsa den. Låter riktigt som en sån där mysig bok man vill läsa på hösten C:

    SvaraRadera