lördag 10 december 2011

Bästa filmen hittils!
Edward och Bella har gift sig och smekmånaden som Bella trodde skulle bli ett himmelrike blir tvärtom.
Hon blir plötsligt gravid - något de inte ens trodde var möjligt vilket också gör så atr hon blir svårt sjuk och monstret hon har inom sig dödar henne sakta, dag för dag.
Men barnet är inte det enda problemet, Cullens, som egentligen bryter mot lagen genom att de ska förvandla Bella till vampyr får hela vargflocken på sig och ett oundvikligt krig börjar.

Twilighthysterin har lagt sig en aning men det var ändå otroligt att se första delen av sista filmen.
Den innehåll som allt, gråt, skratt, läskigt, blod, djur, kärlek osv osv osv...
Och ska man vara ärlig var det sista filmen som fångade mitt intresse allra mest. Trots att man läst boken var blicken fastklistrad vid bioduken och man undrade vad som skulle hända näst.
Blodet såg vekligt ut men ändå förstördes filmen helt plötsligt. Av vargarna.
Vargar som är så underbart vackra och mäktiga så plötsligt inte bra ut i filmen. Visst, de var fortfarande otroligt söta men när Jacob börjar bråka med Sam om vem som ska vara alphahanne har man lagt på en dubbad röst som låter förskräcklig och istället för att frambringa stora ögon bland publiken uppkommer det skratt. Allvarigt, det hade dem iallafall kunnat göra bättre.
--- LÄS INTE VIDARE OM DU INTE LÄST ELLER SETT SISTA FILMEN! ---

Och när Jacob präglas med Renesmee blir det överdrivet när han ser hela hennes liv uppspeglas som en kortfilm. Blahaha... 
Men bortsett från det var den jättebra men nu får den tyvääääääärr bara 3 stjärnor av 5. 

Ps. Breaking Dawn - Part 2 har premiär den 16 November 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar