måndag 16 juli 2012

Lästorka, hjääälp..!

Alltså jag har lästorka, du vet när man absolut vill läsa men har ingen lust samtidigt. Det har säkert ett annat namn än 'lästorka' men ni vet nog ändå vad jag pratar om.
Jag har en superspännande bok på gång - Cirkoli. Jag tycker verkligen om den men jag har ändå inte lust att läsa...
Har någon något tips om hur jag ska göra för jag behöver verkligen läsa ut några böcker innan Bokmässan och jag vill inte bli stressad.

7 kommentarer:

 1. Svar: Det var bara något jag drog till med, bara för att det poppade upp i huvudet och det kändes typ fel att inte skriva det, fast när jag läser det nu känns det bara knäppt!;)

  SvaraRadera
 2. Läs dina favoritdelar i dina favoritböcker, det brukar funka för mig! :) Och så brukar jag göra något helt annat ett tag, till slut blir jag lässugen igen. :-)

  SvaraRadera
 3. Har också det :/

  SvaraRadera
 4. Jag brukar göra ungefär som Ella, läsa om mina favoritböcker eller favoritdelar i böcker och då brukar jag få tillbaks lässuget :)

  SvaraRadera
 5. Det händer mig också ibland. har tyvärr inget bra tips, men det som de andra har tipsat om kanske funkar?

  SvaraRadera
 6. Tvinga dig inte till att läsa. Ärligt.
  Det är något som ska vara roligt och underhållande, och om man gör det bara för att läsa ut böcker så blir det inte roligt och man tappar lusten ännu mer. Bättre att låta den komma tillbaka av sig själv och lägga undan boken så länge. :) Den kommer ju alltid tillbaka förr eller senare.
  Många som säger att dom inte gillar att läsa har ju bara gjort det när de fått lov och tvingat sig till det.

  SvaraRadera
 7. Divergent kanske, eller The maze runner :)

  SvaraRadera