måndag 16 juli 2012

Rans magiska värld

Rans magiska värld 1Det är med nya blåmärken och sår som Ran kommer till skolan varje dag. Lärarna fruktar det värsta, att hon blir misshandlad hemma men i själva verket är Ran ingen vanlig flicka, hon är magisk, eller egentligen besitter hela hennes familj magiska krafter och i Rans försök att lära sig flyga, precis som sin mamma så skadar hon sig.
För om det är något som Ran vill så är det att vara precis som sin mamma som är en kraftfull häxa men vägen dit är lång och Ran måste klara av många prövningar men vad gör det när man har ett par skor som kan förvandla en från ett tio år gammalt barn till en vuxen människa? Iallafall till utseendet...

Mjumi vilken bra manga det här är! Förutom att storyn är en aning knäpp (men otroligt fantasirik än så länge) så är den hemskt rolig och väldigt spännande. Jag älskar bilderna, de är av hög klass och trots att det här bara är första boken än så länge (det verkar ha kommit ut två stycken på svenska) så känner jag på mig att den fortsättningen kommer bli ytterst bra och det här är verkligen en mangaserie som jag tänker fortsätta läsa.

Mangan är skriven av Aki Irie.


1 kommentar:

  1. Åh vad bra att du blev glad! Förmodligen lika glad som jag blev när jag såg ditt svar, haha! :D

    Det gör självklart ingenting att du är yngre, vi får ta och ses! :D Jag har en annan kompis som jag träffat inom bokbloggandet också som vi kan försöka dra dit så kan vi träffas och prata böcker allihop!

    SvaraRadera