söndag 8 april 2012

Tjo!

Glöm inte att kolla in på min designblogg här lite då och då.
Lämna gärna en kommentar (det hjälper mig mycket) så att jag vet vad ni tycker om den design som ni ser då.

Tack på förhand!

5 kommentarer:

 1. Jag minns inte varför jag älskar dig var en helt okej bok! Varken wow eller kass. Avskyr dock att hamna i perioder då alla böcker jag läser är som denna (blir långtråkigt efter ett tag).

  Aw, varsågod! Sedan tror jag väl att vem som helst kan återge en bok helt okej, så vem är jag att lyssna på? ;-) Nej, skämt åsido - tycker att dina recensioner är berättande och personliga.
  Äsch, det händer enstaka gånger att böcker som Det borde finnas regler går hem hos alla utom en själv. Läste faktiskt om författaren för ett par dagar sedan och hon bor tydligen i Skåne och jobbar på ICA ibland, blev lite paff då - chansen ökar att man kan träffa henne typ. Haha. :-D
  Jamendåså fattar jag! Det är nog därför jag inte vågar ge mig in i recensionsträsket eftersom jag inte vill ha böcker som jag inte är intresserad av. Ska nog försöka söka mig till förlag med böcker jag är sugen på istället. Hrm..

  Jag är lite media-aktig när det kommer till sånt! Referenstermer är roliga att använda på så sätt. ;-)
  Och hurra för att inte vara ensam om det! Känns så överflödigt dock att läsa en gång + svara och sen svara igen. Fast det kan samtidigt ge en lite överblick i ens svarande, antar jag.. Just i det här fallet har jag inte läst i förväg utan läser och svarar samtidigt! Den du - simultankapacitet! :')
  Tror tyvärr att någon annan redan har tagit patent på hjärnavläsardatorer (är det möjligt att det ordet finns?) - jag menar, det finns ju en kvinna i Spanien som äger solen!
  När du säger så känner jag mig plötsligt väldigt blåst, haha. Buffyrobotblåst. Men nu snackar vi om personlig touch à la pyssel + illustrationer + färgade pennor etc. Lite mer pro-elite. ;-)
  Din jävel! När jag var yngre delade jag och min storasyster på en kanin, men han dog. Har försökt pracka på mamma att köpa en ny kanin som jag kan ta hand om, vilket hon vägrar. Nåja. Får väl vänta tills jag blir ännu mer vuxen och flyttar hemifrån och allt vad det är. Vad heter din kanin? :D
  Det är lugnt - ibland har man dagar då man är lite "dassig" (i brist på bättre ord). Är sån några dagar/vecka. Heh.

  Tss! Kallar du det demens? Jag har gjort det du berättade fyra gånger i rad! SÅ dement är jag. Det är galet, varje gång jag kom ner på mitt rum var jag tvungen att gå tillbaka i tankarna för att komma ihåg - misslyckades tre gånger. Sista gången jag gick ner fick min syster skrika det till mig medan jag gick nerför trappan. Fint, va? (Och FÄRGSORTERADE DU?! Åh, majsigt bra!!)

  Om man beskriver någon som en sten borde väl sten bli en liknelse? Du är /'som/ en sten'. Förstår du? Meh, är du inte ledsen när du gråter ur bara högra ögat? Eller vad är skillnaden? Du gör mig förvirrad! Väldigt fin teori för övrigt.
  Nu tycker jag att du gör allting överkomplicerat. Jag knorrar när jag gråter, inte grymtar. Det är en mycket stor skillnad, ska du veta! :'o

  Coolt, en norrbottnare! Och sött! (Vad för slags hund måste jag fråga nu när jag frågade om kaninen?) Härligt att vara den som hjälper dig. :D

  Tyyyst mä'rej! Jag har alltid gillat Spike, bara inte Spuffy så mycket. Sådetså! (Hrmpf.)

  Vid eftertanke var det kanske Drusilla som gav Spike valpen och inte tvärtom som jag hade fått för mig? I vilket fall som helst vägrade han den, så vem vet - kanske Drusilla eller Angel sög blodmusten ur den? :'(

  Wikipedia är en av mina trogna älsklingssidor. Skulle ärligt talat inte kunna klara mig utan gamla goda Wiki.

  Jag är tvingad till att skriva flera svar eftersom blogspot hatar långa meddelanden - säger att den vägar HTML-koder (what?) som är mer än 4064 (eller liknande) tecken. Därav uppstyckningarna av svar. Och sen är jag groteskt duktig på att ordbajsa, vet icke om det beror på mitt gymnasieprogram jag gick.. 0:-)

  SvaraRadera
 2. Bangel låter som en gammal uttorkad disktrasa (tänker The Poodles) medan Spuffy låter som en kombination av en dränkt pudel och irriterande chihuahua. (Hoppas nu på att din hund inte råkar vara någon av dessa raser.)
  Det cooooola AngelUS sa var det här: "Passion. It lies in all of us. Sleeping. Waiting. And though unwanted, unbidden, it will stir. Open its jaws, and howl. It speaks to us. Guides us. Passion rules us all. And we obey. What other choice do we have? Passion is the source of our finest moments. The joy of love. The clarity of hatred. And the ecstasy of grief. It hurts sometimes more than we can bear. If we could live without passion, maybe we'd know some kind of peace. But we would be hollow. Empty rooms, shuttered and dank. Without passion, we'd truly be dead." (Inflikar att jag redigerat citatet lite med egna utsatta punkter etc.)

  Hahahaha. Du är ju knäpp! Stackars Cordelia. Var nog ändå glad över att hon INTE dog.

  Jaha, en ospecifierad sjukdom - låter ju lagom mystiskt? Så med andra ord har inte manusförfattarna inte skrivit vilken sjukdom Joyce dog av? Lite konspiratoriskt, eller vad säger du?
  Inte töntigt att Angel kom! Halvromantiskt ju. Förresten snarare ett tecken på att Spike inte hade så stor (och viktig) roll i Buffys liv att han inte "kunde" trösta henne på rätt sätt?

  Sådär, ja Sten. Klappklapp på huvudet i efterhand. Det var sorgligt att Anya log där död, och de andra aldrig riktigt fick reda på hur och när hon faktiskt dog. Det elaka med det att skriva hennes dödsscen var att hennes död ingick som en smärre dödsincident inte riktigt värdig att vara storslagen..

  Jag tror att han säger Ankel, hahahahahaha. Var Andrew med där? Det hade jag ingen aning om! Fast att Angel (David Boreanaz om vi ska vara korrekta) blivit tjock(are) visste jag.. Heh, man är ju inte ungdom för evigt. ;-) Fast han är ju ganska 'fit' nu igen i tv-serien Bones där han spelar FBI-agent. + att hans skådespeleri har förbättras mycket. :D

  Du nämnde precis ett av mina mindre favoritavsnitt från Buffy. Tyckte Dracula-avsnittet var onödigt. Och Dracula var ju bara pervig och slemmig. Nej, tack.

  Det är jobbigt när man gör bort sig inför andra människor, haha. Gör det konstant, men det är lite charmen med det hela - att kunna bjuda på sig själv och inte bry sig mycket om det. :')

  Hur i bövelen kunde du glömma att AngelUS dödade Jenny?! Jeez. Fast jag tycker inte att jag förstörde för mig själv eftersom Angel inte var Angel längre utan, som sagt, Angelus. ;-) Själen definierar honom.

  Så tänkte jag med i början av min begagnat-begynnelsefas. Sådant försvinner med tiden när man lär sig att se alla fördelar + det faktiska (och framför allt nya och aktuella) breda sortimentet som finns. Ah, hamnar lite i drömkoma vid bara tanken..

  Anointed One. Du måste lära dig det som Buffy-fan! :D (Får helt enkelt påminna dig om detaljer och vice versa.) Nej, för du gav redan Spike 10 poäng för dödandet av Annoying One innan. Så fortfarande 10-0 till Spike. Fast om vi nu ska ge poäng så måste vi ge oss in i en riktig battle! Måste preppa mig själv lite.

  HAHAHA. VA? Ninja med gröna krafter? Säg inte att du läste Naruto på svenska? Klarar inte av översättningen av Konoha. Lövgömman = wtf? Men jovars. Skratta på du! :D Klinkers kan faktiskt vara mysiga, men kanske fel association om du inte vill att man ska se det framför sig när man tänker på din blogg!

  Liv och död, indeed! ElisabetH ska jag kalla dig från och med nu. Korrekthet is the shiz.

  Jag bor längst ner i Sverige (landskapsmässigt då) och är stolt skåning. :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efterhängsen slutkommentar:
   Tycker mycket bättre om bakgrunden nu, men skulle fortfarande vilja ge mig i kast med val av textfärg. Antingen väljer du den mörkare nyansen av sandfärgat eller den ljusare. För nu ser det mörka ut som avföring och det gula som urin.. Men jag är lite nojig (och petig) på det viset. Hoppas att du inte tar illa upp! Smaksak som sagt. :-)
   Det blev två kommentarer igen, haha. Kanske min blogg som försöker avvärja dig eller något!

   Övrig rättning:
   Förresten snarare ett tecken på att Spike inte hade så stor (och viktig) roll i Buffys liv att han kunde trösta henne på rätt sätt?

   Radera
 3. Håller med dig. Verkligen. Som om det inte räcker med att de flesta är sina egna värsta kritiker och sedan få höra ännu värre saker som man inte ens hade trott var möjliga att spy ur sig. Måste nog vara tufft. But that's life. Det är nog den största anledningen till varför jag aldrig varit sååå intresserad av att bli författare.

  Nämen, vad du är snäll! Blir lite generad! Önskar att fler kunde uppleva mig superduperrolig att lyssna på (och läsvis). :-D
  Det lovar jag. Är sjukt sugen på Nattens cirkus av Erin Morgenstern, men kan inte riktigt formulera mig i ett mejl till Norstedts. Får se hur det går. (Och ja, jag gick medi din tävling! Håll opartiskt partiskt tummarna för mig? ;-D)

  Men jag ser inte riktigt vitsen med att äga solen? Visst - du kan möjligtvis tjäna en del pengar (solceller som förnybar energikälla), men borde inte riskerna öka för att stämmas också? Kommer dock inte på något bra exempel/argument för det sistnämnda... Hjärnan blir lite slö efter 02:00 - bara att erkänna.

  Svante? Nåja, hans utseende ser ut att kompensera för namnet? (Gud, vilken diss!)
  Och dassig är seriöst ett av mina favoritord. Vågar inte säga hur många gånger jag använde mig av det ordet förra och det här året. För. många. gånger. om du inte förstod det. Löv dat wörd too.

  Det är svårt att slå. Men demensen flyter i vårt släktträds blod med. Mamma minns inte var hon lagt sina läsglasögon fastän hon såg de framför sig på bordet två minuter tidigare. Hon mindes inte heller att hämta upp mig på dagis när jag var yngre (och då var hon inte ens i rätt ålder för att börja bli dement). Kan tillägga att jag blev tillräckligt ärrad av det som barn.. Men se på mig nu - förtidsdement och eh, nördig! :'D

  Det var längesen jag sa eller skrev majsigt. Kändes fint att återanvända det. Passande liksom. Och vad fint att du sorterade bokhyllan riktigt fiiiiint! Sensei ska se fram emot att hissa eller dissa, risa eller rosa etc.

  Makes perfect sense. Låter som du, fastän vi inte pratat särskilt länge, haha. Bra att veta att du gråter ur högra ögat när du är ledsen men ur båda när du är mer ledsen. Kan vara bra att ha i bakhuvudet. Ska notera om det händer när du dokumenterar det i dina recensioner! Tänka: "ÅH. DET VISSTE JAG."

  Att grymta är som "Nonsens. Palla bry sig." medan knorra är att få fram det där knorrande ljudet som ofta framkallas vid plötsligt skrattanfall. Eller?! FATTAR DU INTE? :'(

  Skulle aldrig klara mig i Norrbotten. Hade förfrusit både röv och hjärnceller. Illa. Förresten väldigt hardcore - absolut impad. Det är inte alla som klarar +2 utan jacka. Fast - ska säga dig det här - jag duschar i dryga 30 grader (åtminstone under vår/sommar/tidig höst) och skållas vid 37 grader! Med andra ord klarar jag alltså inte av varken för extrem (hrm) kyla eller extrem (hrm #2) värme. Lite wimpy skulle vissa vilja påstå, men ascoolt enligt mig!

  Okej. Jag har typ noll koll på hundar så jag var tvungen att söka på Google. Väldigt söt hundras! När jag var liten önskade jag mig alltid en west highland white terrier. Vääldigt förutsägbar. Idag skulle jag allra helst vilja ha en svart mops. Asgrym hund att matcha med min asgrymma personlighet. (Tillåtelse att skratta - granted.)

  Eller gav de båda varandra en valp?! Spike i säsong 2 när Dru fortfarande var svag, och sen senare när Spike blev skadad och satt i rullstol. Kan det inte vara så?
  Va?

  Wikipedia har uppenbarligen inte alltid rätt. Fast ibland förtjänar de lite credz!

  Blogspot suckz in that case. Fast jag ska inte säga att blogg.se inte har sina sämre sidor med..

  SvaraRadera
 4. Kan hålla med dig om det med. Bangel klingar inte lika bra i örat som Spuffy. Så jag godkänner dina 10 poäng till Spuffy. Känns inte ens jobbigt att erkänna det.

  Men jag vet?! Det var urtöntigt när Angel pratade överhuvudtaget i Passion-avsnittet. I och för sig lät han ganska uppstoppad som Angelus (pretentiös är kanske det finare ordet..). Fast som sagt - citatet är fint! Gillar det starkt. Är liksom villig att ignorera uppstoppadheten. (Påhitteord - nejdå.)

  Du är brutal, du. Tänk om alla hade tänkt så! Vilken (tv)värld vi hade levt i. Men hur fanken skrev de ut Cordelia ur Buffy? Att de gick ut highschool eller?
  Brutal igen! David Boreanaz leende är inte SÅ kräkframkallande. Och visst, Bones har blivit segare med säsongerna som kommit, men absolut sevärt! Faktiskt roande. Och serien var under lång tid en av mina favoritserier. Så passa dig! (Hoppas du får mardrömmar!)
  Apropå imdb - my second love on the netz. Bästa sidan evah, typ. Och lägg märke till mina blatte-skrivningar med z och h. Gotta love it.

  Tack och lov att Buffy dödade Dracula. Hade blivit besviken annars och generad å Buffys vägnar. Allvarligt. Jävla typ att ha med. Dracula.. Bleh.

  Första (och andra) gången jag såg Jennys död tyckte jag med att det var rätt läskigt och hemskt. Känns ju bra att veta att jag inte är ensam om det!
  Yeah. Hur står ställningen nu då? 20-5 till Spuffy? Måste förbereda mig för fight..

  Åh. Epic failure. Pinsamhetsdöden! Jag tänker ibland snabbare än jag skriver (okej då, alltid). NarUTO. Tack! Man vill verkligen spy över den svenska översättningen. Dog pinsamhetsdöden där ungefär 50 000 gånger när jag SKUMMADE igenom första volymen. Har dock inte hållit mig aktuell med Naruto på ett tag nu (kom till början av Shippuden bara) och skäms lite för det. Likaså vad gäller Bleach. Gymnasiet förstörde det! (Säger vi. Jag. Måste lära mig att använda mig utav singularis och inte pluralis.)

  EliabetH låter faktiskt lite kaxigt. Höhöhöhö.

  Jag låter tystnaden råda angående det där.
  ".........................................."

  Fast som det ser ut nu är det bara dina små korta eftersläntrarkommentarer som dubbleras. A sign, perhaps?
  Varsågod för kritiken, och jag hade gärna tagit betalt för den. ;-)
  Jag älskar din gråa design du har nu. Skulle inte vilja ändra ett jota. Kanske lägga till den där vitala fliken "Om mig" - utöver det inget.

  Jaså. Fiender säger du.........

  Nattnatt! :F

  SvaraRadera