måndag 24 juni 2013

Tävling!


I samband med min födelsedag och i sammarbete med B.Wahlströms tänkte jag lotta ut ett exemplar av Johanna Schreibers debutbok Carlstensveckan.
Det enda ni behöver göra är att titta på trailern nedanför och säga vad ni tycker om den.
T.ex: Jag tyckte att trailern var bra gjord men... eller något liknande, ditt svar påverkar inte tävlingen utan jag kommer rätt och slätt dra en vinnare.
Tävlingen avslutas den 1/7 klockan 00:00 (natten mot den 2/7)

Skriv ert svar i en kommentar nedanför eller skicka till bokvarg(at)hotmail.com sätt in ett @ istället för (at).

Lycka till!

Blogger verkar svika mig idag så ni får klicka er vidare till trailern genom att trycka här.

6 kommentarer:

 1. Hej! I sommar visar jag olika platser att läsa på, och jag skulle gärna vilja se vart andra läser. Kika gärna in på länken nedan och bidra med din bild! Ha det fint! :)
  http://filo-sofie.blogspot.se/2013/06/vart-laser-du-helst.html

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att trailern var helt okej, men det känns som att de försökt för mycket med att få folk att gilla den. Den känns mer som en reklamfilm. Men nog är den somrig alltid!/Laura

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Laura och tack för ditt svar, glöm inte att skriva din mailadress bara så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst!

   Radera
 3. Oj, jag glömde det ;) här är den i alla fall:
  Thebookreader1234@gmail.com
  /Laura

  SvaraRadera
 4. Jag tycker nog att A) trailern inte hade särskilt mycket med själva handlingen att göra (den hintade liksom ingenting som fick mig att säga: åh vad spännande det måste jag läsa!) och B) det var bara en massa bilder på olika personer... fans gör bättre "trailers" till deras favoritböcker själva med klipp från filmer o.o Men jag hoppas så klart ändå att boken blir bra! :)Och grattis, när du än fyller år! :D

  SvaraRadera
 5. Grattis! Jag är med i tävlingen :)

  Jag tycker att boktrailern var bra i början. Man kände sommarkänslan och musiken fick en att reagera på ett bra sätt. Men sedan så tycker jag att den blev lite enformig och för verklig. Som om man tagit kort från ett riktigt läger som inte hörde till boken.

  Här är min mail: mirre.dan@hotmail.com

  SvaraRadera