fredag 18 mars 2011

Pretty Little Liars - Skandaler, av Sara Shepard

Tjejerna tror att A äntligen är borta men plötsligt kommer meddelanden igen och den här gången verkar A vara beredd att göra allt för att få tjejernas liv förstörda.
Samtidigt gör A ett misstag och en av tjejerna röjer identiteten bakom fasaden.
Men frågan är, kommer hon hinna berätta för resten av gänget innan A hinner stoppa henne?När man kommit till den tredje boken i serien känner man personerna väldigt väl, nu vet man exakt vem som är vem och behöver inte, som i första boken tänka efter innan man fortsätter läsa.
Eller... det gjorde iallafall jag, ni kanske hade jättelätt för att komma ihåg vem som var vem och deras oändliga lista över hemligheter.
Andra boken, hemligheter var otroligt spännande och bra och det var självklart den här också men enligt baksidan ska meddelanden från A rasa in  men så känns det verkligen inte.
Men annars är den bra och slutet är väldigt spännande och som tur var så har jag vunnit den fjärde boken av Books Are Lifes! Tackså mycket! Jag har början läsa den och det är awesome!
Det är lite roligt, eftersom man får en ledtråd i slutet av tvåan där det står att A har a´n i sitt namn.
Och då har författaren självklart gjort så att alla personer i boken har ett eller flera A´n i sitt namn så den ledtråden hjälpte inte mycket.
Smart drag Sara!
Tack Forma Books och B. Wahlströms, ett av världens bästa förlag! (enligt mig) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar