fredag 10 februari 2012

I min brevlåda

Nu så har jag filmat för första gången till bloggen (fick filma om cirka 5 gånger...) och rubriken är 'I min brevlåda.' Ni kommer höra i filmen "jag filmar med en kamera" jag råkade säga fel där för att egentligen filmar jag med min mobil... Början blev också lite konstig och mina händer ser väldigt röda och konstiga ut men det är sånt man får stå ut med när man inte har en ordentlig kamera. 
Kommentera gärna, det känns onödigt att hålla på och lägga ner tid på sånt här om ingen uppskattar det, ni får gärna ge dålig kritik också för att då lär jag mig iallafall något...
Men här kommer iallafall filmen!
Ps. Jag glömde en bok, jag har även fått 'Hål i huvudet' av Jenny Jägerfeld. Den vann jag av Bokugglan.Känns verkligen hemskt att höra sin egen röst på film... *suck* Nåja, det får duga för den här gången, men jag lovar, nästa gång blir det bättre..! 
Om ni vill se videon på Youtube, klicka då här.

3 kommentarer:

 1. Bra video!
  Och du MÅSTE läsa Den mörka materian, så bra! Och personen på framsidan är en tjej. Hon heter Lyra ^^
  Jag läste Tunnlar för ett antal år sedan, men gillade den faktiskt inte så mycket.. Trots att det egentligen är bok som borde vara helt i min smak.
  Ser fram emot din nästa video! :D

  SvaraRadera
 2. Haha!! Du är ju bara bäst Elisabeth!!!! <3 Fortsätt med o filma ! jag kan hjälpa dig om du vill :) Kram Frida syns på måndag PUSS <3

  SvaraRadera
 3. Roligt grej, fortsätt med detta! :)

  SvaraRadera