tisdag 28 februari 2012

Jag är nu officiellt beroende av...

BUFFY!


Jag har just sett klart första säsongen och jag känner redan att jag vill ha resten också och det var när jag sökte på Buffy - samlarbox som den här finfina saken kom upp, hur kan man inte vilja ha den? (Om man nu inte hatar Buffy, fast hur skulle man kunna göra det?) Jag dreglar vid tanken på att ha den i bokhyllan...
Priset är... realativt billigt, beror på hur man ser det. Någon annan där ute i Buffyvärlden som är lika galen som jag?

7 kommentarer:

 1. JAAA! Buffy äger! Skit också att jag måste spara pengar, annars hade jag bokat den direkt!!!

  SvaraRadera
 2. Ja jag är såg det när det gick på TV när jag var yngre och äger nu alla säsongerna på DVD, har CD-skivan från deras musikalavsnitt och äger spinoffserien Angel hahaha. Men den är ju så jädrans bra. Hade köpt specialdvderna om karaktärernas speciella avsnitt som fanns ute också men de är typ slut överallt :(

  SvaraRadera
 3. Svar: Haha, det är lugnt;) Jag är på säsong 4, men jag kommer inte ihåg om Spike är med i säsong tre... Och jag tycker att Angel är klart snyggast, men Spike är också supersnygg och dessutom så rolig! Och jag blev också förbannad på Angel när han blev "bad vampire"!

  Och jag gillar långa kommentarer, så det är helt lugnt;)

  SvaraRadera
 4. SV: Jag gillar Dawn! Haha, min syrra säger att jag påminner om henne. Om du fortsätter kolla kommer ALLT falla på plats, jag lovar! Men, ja, hon kommer vara med ett tag. Och hon har en ganska stor roll. Men jag ska inte avslöja någonting! :)

  SvaraRadera
 5. Jag äger den boxen =) Köpte den till mig själv i födelsedagspresent förra året!

  SvaraRadera
 6. BUFFY-KÄRLEK. Definitivt en av mina favoritserier, var så besatt att jag köpte boxen för några år sedan. Totalt värt det. :-)

  SvaraRadera
 7. Jag älskar Buffy! Hon är min inspirtion till typ allt! :D

  SvaraRadera