torsdag 12 april 2012

Hallå?

Seriöst, är det ingen där ute som vill gästblogga här? La ut det för mer än 2 månader sedan men har fortfarande inte fått någon respons. Är det verkligen så att ni inte vill/har ingen lust att blogga på min blogg eller vad är det? Någon där ute måste ju vilja göra det...


Lägger ut bilden igen som en liten påminnelse.

4 kommentarer:

 1. Såja, någon kommer nappa! Antar bara att vissa har fullt upp med sin egen blogg för tillfället (nu talar jag i och för sig bara för mig själv..).

  Ursäkta förseningen av svar (ovanligt sen med det - eller hur?).

  Latheternas lata lathet borde vi nog alla passa oss för. Visserligen kan det vara hur skönt som helst emellanåt, men det är något man ska göra sig förtjänt av nästan. Haha. :-)

  Ringer bara klocka eftersom jag kollade upp den på nätet efter att du nämnde bokserien. Äsch, i vilket fall som helst lär jag glömma bort det ändå. Stackars demensen.. :-)

  Kan du förtälja vad Pikachu betyder? Vet inte ens om jag någonsin vetat om det? I don't want my life to be a lie!!

  Tyvärr tror jag att fröken Bokvarg har snubblat in i sin egen bubbla och börjat prata med sig själv. Håller koll gör jag i det här fallet, men inte du.

  Visst. Självklart är det på grund av alla gadgets etc! ;-) (Din svengelska är obönhörligt härlig. I approve.)
  Jag glömmer vad du sa. (Ingen aning om vad du dillar på om, haha.)

  Menar du att du inte har print screen:at din första design? How sad! Inte för att jag har gjort det, men ändå..

  Hur blev jag din Farmor med versal? Varför Farmor och inte Mormor - säg mig det, Barnbarn?! Och ja, det låter bättre med litteratursyster. ;-)

  Jag har inte skola! Jag går inte i skola för tillfället. Ska antingen börja jobba eller studera i snaraste framtiden. Gymnasiet är avklarat här, ska du veta. Höh. :'D Jaså, ni är sådana eftersläntrare där uppe i norr? Låter inte helt fel, antar jag. Lite lyxigt ju!

  Den nya designen tycker jag bäst om av de du har visat mig! Även om jag är mest förtjust i den du har i rådande stund. :')

  SvaraRadera
 2. Jo, jag är intresserad. Har bara inte kommit mig för. Men så måste jag ju komma på något att skriva om också. Jag återkommer, I promise!

  SvaraRadera
 3. Jag är med intresserad, ska också komma på något först...

  Brevet kom idag! :D Vi har inga frimärken hemma just nu så jag skickar nog mitt brev på måndag och skriver det i helgen :)

  SvaraRadera
 4. Om jag ska vara ärlig så tror jag att de flesta som vill göra receensioner gör det på sina egna bloggar... :)

  SvaraRadera