lördag 5 maj 2012

Jag brevväxlar med Ella!MittimEllan

Jo, för ett tag sedan så checkade jag in Ellas blogg och jag har faktiskt ingen aning hur det kom sig sedan men nu har vi faktiskt börjat brevväxla konstigt och roligt nog.
Att skriva brev med någon är en av de bästa sakerna jag vet och jag är jätteglad att jag och Ella "träffades", vi har trots allt ganska mycket gemensamt (hittills).

Så, har ni någonsin bara träffat någon över internet och bestämt er för att fortsätta hålla kontakten med den personen? Skriv!

7 kommentarer:

 1. Har träffat Frida (photosandbooks.blogg.se) och Nea (boknea.blogspot.se) en på en bokrea-träff och sen dess har vi träffats flera gånger :)

  SvaraRadera
 2. Jag är avundsjuk...jag gillar hennes blogg och henne väldigt, väldigt mycket också :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar till Iktoro: <3

   Jag brevväxlar med någon jag träffat på internet, kan du gissa vem det är? ;D

   Radera
  2. Hum, jag själv? På sätt och vis så gör vi ju det ;)

   Radera
 3. Jag träffade bokmalar Linnéa genom hennes blogg, när jag var ganska ny på detta och i feb detta året åkte jag upp till Göteborg på en mässa och stämde träff med henne. Det är en av de bästa sakerna jag gjort för hon är verkligen en speciell person n_n Trevlig, lätt att vara med och lätt till skratt n_n
  Två andra av mina tjejkompisar träffade jag också genom nätet, stämde träff för att åka till Malmö över dagen och de har jag varit kompisar med i snart 3 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad du är go! Säger samma sak tillbaka, vi får allt se till att ses någon mer gång!

   Radera
 4. Jag har faktiskt varit lite "feg" med att lära känna folk över internet, men förra året blev jag kompis med en tjej och vi pratar med varandra (sms) nästan varje dag nu! :)

  Det låter jättekul att brevväxla med någon, jag har bara haft två, tre stycken brevkompisar och det har runnit ut i sanden efter nån månad. :/

  SvaraRadera