torsdag 12 juli 2012

Flizan rider för sista gången - Tävlingsdax

Min dator har varit trasig och det är därför som jag inte kunnat uppdatera. 


Flisans allra första hopptävling med Tarzan närmar sig med stormsteg och hon är taggad till tusen men på en hoppträning går någonting snett och hon ramlar av mitt framför ett hinder.
Med bara en vecka kvar blir hon plötsligt lika rädd som Siri för att rida på hästar och det blir inte bättre för att Ninni, föredetta bästa kompis en dag kommer förbi och vill bli kompisar igen.

Barnböcker när det är som gulligast för vad kan bli bättre än hästar, kompisar och en bok av Pia Hagmar?
Fina illustrerade bilder och lätt att läsa för den som nyss har börjat eller  den som bara vill koppla av med en snabb, rolig och älskvärd bok.

Rekommenderas för alla. 


Tävlingsdax är tyvärr den sista boken i Flisan-serien men om du har lust att läsa en av böckerna så kommer ordningen här.

Flisans osynliga häst
I full galopp
Som i en dröm
Över alla hinder
Tarzan och jag
Vänner och ovänner
Sommardrömmar
Stallkompisar
Tävlingsdax

2 kommentarer:

 1. Jag skulle egentligen kommenterat på inlägget över, på miljöboken. Är du intresserad av miljö?
  Jag är jätteintresserad, men måste hålla med om att den boken inte såg så givande ut. Prova att läsa Nanny-Majas bok "Vem fan bryr sig?", hon är en sjukt inspirerande människa, boken är snyggt designad och hon tar upp mycket som är viktigt och tänkvärt på ett coolt sätt. Hon är ung och skrev boken som projektarbete på gymnasiet tror jag. Jag har inte läst den, men som sagt varit på föreläsning där hon tog mycket från sin bok!
  Här är hennes blogg om du är intresserad!
  http://nannymaja.webblogg.se/

  SvaraRadera
 2. Jag har läst de första 6 böckerna i serien om Flisan :D Pia Hagmar är en superbra författare och jag läste tidigare på våren serien om Klara som hon skrivit (också hästböcker) och den är verkligen superbra. Jag har läst hela serien 3 gånger och den passar verkligen för olika åldrar för jag läste den först som 10 åring sen 12 åring och sen innan jag fyllde 15 som 14 åring :)

  SvaraRadera