lördag 28 juli 2012

Kärlek till er!

Det är supersvårt att skriva en lista på sina favoritbloggar.
Helt allvarligt.
Jag vet inte hur lång tid som jag spenderade med att dels länka och tänka efter innan jag gav upp. Det är helt omöjligt. Ni är så många duktiga där ute att jag bestämmer mig slutligen att ge er en stor applåd, radera det som jag skrivit tidigare och tacka för att ni förgyller min vardag med kommentarer, kritik, tävlingar, recensioner och internetkramar. Tack. Ni vet antagligen inte vilka ni är, inte ens jag vet det så jag tänker bara sitta här bakom min skärm och vara glad för att jag inte är ensam i bokbloggarvärlden.

Jag älskar er.

4 kommentarer:

 1. Bokbloggsvärlden har blivit en del av mitt liv som jag aldrig vill lämna, såsom Harry Potter. Harry Potter är min barndom och bokbloggsvärlden är min tonårstid! Så jag vill tacka dig för din blogg, dina inlägg och för att just du bestämde dig att komma in i bokbloggsvärlden! Jag själv har blivit på lycklig genom att bara ha en blogg med ett utav mina stora intressen böcker! Och se så många som gör desamma! Det är egentligen sanslöst! :D Så TACK själv! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 2. Hade kunnat skriva en hur lång svarskommentar som helst här, men som tur är så hinner jag inte det så jag får nöja mig med att skriva: TACK DETSAMMA! Det är otroligt att det finns så många härliga människor som delar ens intresse! Och jag håller helt med Frida här ovanför (bortsett från att jag inte har läst Harry Potter;))

  SvaraRadera
 3. Känslorna är ömsesidiga, så glöm inte tacka dig själv n_n

  SvaraRadera
 4. Tack själv! :D Du är inte ensam om att känna detta :) <3

  SvaraRadera