onsdag 9 januari 2013

Noras Val - Becca Fitzpatrick

Noras liv är i fara och efter att Patch försvunnit är det ingen som kan skydda henne och det enda hon borde göra just nu är att fly. Lämna allting bakom sig och försvinna från allt som hänt.
Om det inte vore för den lilla detaljen att hon tappat minnet och en dag, efter att ha varit försvunnen i tre månader vaknar upp på kyrkogården med en stor svart lucka i minnet.
Helt förtvivlad försöker hon hitta svar på sina frågor, vem var hon, vad hände och viktigast av allt. Vem är Patch?

Becca Fitzpatricks böcker om Nora och Patch har börjat bli tjatiga och jag hade inte alls tänkt mig att läsa den tredje delen men något fick mig att ändå fortsätta och jag är nöjd att jag gjorde det.
Inte för att Noras val är bättre än de tidigare böckerna men det var en rätt trevlig läsning ändå och jag är smått glad att Nora tappade minnet då det helt påverkade hennes beteende som jag i tidigare böcker hatat.
Så om du tidigare avskräckts för att du tyckt (precis som jag) att böckerna varit usla så tycker jag att du ska ta tag i serien igen och iallafall avsluta den.
Ett + för framsidan.

3 kommentarer:

  1. Det verkar som det är bara jag som tycker att bok tre är bäst. xD

    SvaraRadera
  2. Jag gillar böckerna och tycker att tredje boken var riktigt bra. det finns ju en fjärde bok, men den har jag inte läst än

    SvaraRadera
  3. Sv: Vad bra! :) jag ska försöka göra om inledningen lite och se om den kan bli bättre :)

    SvaraRadera