söndag 22 januari 2012

Jag är tyvärr fast i en bok och vill inte komma till skolan idag.

Olivia är förkrossad. Hon har nyss blivit dumpad av sin pojkvän - John och hon kan omöjligt glömma honom, speciellt eftersom dumpningen kommer som en plötslig chock för henne.
Fast besluten av att allt är ett stort misstag och att John fortfarande älskar henne henne sätter hon och Emma, Olivias bästa kompis igång 'Operation Fågelbajs' för att försöka få John att inse hur mycket Olivia egentligen betyder för honom. Olivia är helt besatt av John och kan inte gå vidare men när hon träffar Danijel och Kalle förändras allt. Vem ska hon välja egentligen och hur länge orkar vännerna stå ut med Olivia och hennes kärleksproblem..?


Känslorna är blandade när jag läser ut boken, först blir jag arg för att Olivia hela tiden gör saker som hon ångrar, arg för att killar är såna skitstövlar men sedan blir jag glad över att Sara Ohlsson får till slutet, att Olivia till slut gör rätt val och att boken bara är så... underbar! Det här är precis en sån där bok som får en att glömma allt annat i omgivningen och bara fortsätta läsa sida på sida på sida.
Att boken sedan har en klockren titel som får en att stanna upp och tänka 'vad var det jag läste?' är ju bara ett stort plus.

3 kommentarer:

  1. SV: Jo, det blir omröstning, där ni får rösta, av författarna jag har fått in, och så lottar jag bland de som har anmält sig ;D

    SvaraRadera
  2. Svar: Tack, trodde snarare att folk skulle tycka tvärt om. Många som inte gillar stockholmska har jag hört :p

    SvaraRadera