måndag 30 januari 2012

Serier, serier, serier...

Nuförtiden går det en hel massa serier på tv och även på datorn och här är några som jag...

*Följer
*Tittar på då och då
*Vill följa

*SERIER JAG FÖLJER*

 Vem har inte hört talas om The Vampire Diaries?
The Vampire Diaries har jag faktiskt följt ändå från början då den började sändas på TV6 för cirka 2 år sedan och jag har fortsatt titta på den sedan dess, dock har jag ledsnat på den svenska översättningen så jag gick över till att följa den Amerikanska Versionen på nätet.
Serien är en faktiskt den bästa jag sett (hittills) och jag kan omöjligt utse en
favoritkaraktär - eller vem som ska få Elena...Grimm däremot tror jag inte att så många har sett, även den går på TV6 och den är en serie som jag inte sett från början utan hoppade in någonstans i mitten. Dock har jag nu sett alla avsnitt på en hemsida - den Amerikanska versionen förstås och jag måste verkligen säga att Grimm är Grymmt.
(Känsliga tittare varnas)
Allvarligt.

*SERIER JAG TITTAR PÅ DÅ OCH DÅ*

Allvarligt, vem har inte sett The Simpsons? Åtminstone ett avsnitt.
The Simpsons ser jag mest på tv'n men nu har jag varit sjuk några dagar och bestämde mig för att se de senaste avsnitten på datorn och OJ vad allt har förändrats, kvaliteten, människorna, staden, storyn... Allt.
Prova själv att se ett gammalt avsnitt och sedan ett sprillans nytt (det har utkommit 23 säsonger)
Ooh, gissa vilken kanal..? TV6, RÄTT SVAR!
Vad ska man säga... How I met your mother är en serie som jag mest ser på när jag är uttråkad, humoristisk är den och visst skrattar man men det gör en 'låtsaspublik' också i bakgrunden och det är så STÖRANDE att jag inte orkar se den... Det borde TV6 (Samma kanal... igen.) verkligen bättra på...
*Serier jag vill följa*
Jag varnar er, den här listan blir lång...
Tror jag.


Chuck tyckte jag var supertråkigt när jag såg ett nytt avsnitt för längesedan - antagligen för att jag inte förstod någonting av storyn men för någon dag sedan såg jag det första avsnittet (tror jag) och sen dess har den här serien hamnat på en 'jag vill följa-listan' 
Även den här går på TV6...

Har läst böckerna och nu fattas det bara att jag ser serien av Pretty Little Liars... Men jag missade första avsnittet och har därför inte orkat fortsätta men igår gick det något avsnitt på TV3 och då fick jag lust att börja se den, får väl göra det när jag får tid. Någon av er som följer den?

Känner några som sett True Blood och dom tycker att det är en fruktansvärt bra serie, kanske något för mig att se... Ingen aning, vi får se. Skulle iallafall vilja prova.

Buffy the Vampire Slayer har jag hört mycket om och är riktigt sugen på att se den fast jag har ingen aning om vad den handlar om men får väl ta och läsa på lite. Ska bli spännande.Om ni av något skäl inte kan se bilder skriver jag upp serierna här:

Serier jag följer
*Vampire Diaries
*Grimm

Serier jag ser då och då
*The Simpsons
*How I met your mother

Serier jag vill följa
*Chuck
*Pretty Little Liars
*True Blood
*Buffy The Vampire SlayerFöljer ni någon serie?


7 kommentarer:

 1. Jag älskar Supernatural!! Bästa serien av alla jag sett :D Men sedan gillar jag även The Vampire Diaries, One tree Hill och Prison break (bl a) :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar Buffy! Världens bästa! Handlar om Buffy som dödar vampyrer, men den är så mycket mer än det :)

  SvaraRadera
 3. Jag följer Pretty littel liars, vampyre diares, how i meet your mother och true blood! Sjukt bra serier alltså! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: ja alldeles för många, och tyvärr är det faktiskt inte alla serier jag följer! Alla serier som jag skrev följer jag genom att köpa boxarna och ladda ner. Men sen följer man ju lite på tv också, glee, once upon a time, desperate hoswifes, gossip girl! Så jaa det blir visst en hel del insåg jag nu när man ser det svart på vitt...

  SvaraRadera
 5. Jag följer aktivt Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Glee, Switched at Birth just för tillfället men förutom böcker så är serier ett stort intresse så jag kikar på massor av dem. Många har uppehåll just nu men tycker verkligen att du ska kika på Pretty Little Liars och True Blood de är grymma!

  SvaraRadera
 6. Pretty little liars och Vampire diaries följer jag!

  Har förrsten frågestund på bloggen så du får gärna kika in och ställa en liten fråga! :D

  SvaraRadera
 7. Vampire Diaries är min favoritserie! Så himla bra och jag är helt klart Team Damon:)
  Jag följer också Pretty Little Liars och Merlin(när det går).

  SvaraRadera